High heels and red lipstick, baby, and you're good to go!

      2012-03-10 ♥ 15:57:00

Vi hoppade alla in i Petras bil och vi var på vägen som ska ta oss till Baltimore. Tog 1 knapp timme och vi anlände till hotellet. Ett fyra stjärnigt för 35 dollar natten från priceline - AWESOME!
De hade inbyggt tvskärm i spegeln inne i badrummet och var allmänt hypat! :)




Vi slängde in våra saker och tog en promenix längs hamnen och pirerna som finns, i det fina vädret. Hann inte gå så länge förren en kille kom fram och kommenterade "Vilka snygga flickor vi var" när han hörde vår brytning i den perfekta engelskan vi slängde ur oss frågade han vart vi kom ifrån. När vi svarade Sverige så skrek han till och började prata svenska. Vi (jag och Petra) sa att vi var från Göteborg så var han också det! Vilket sjukligt sammanträffande. Vi sa hejdå och tog oss en fika på Panera bread. Sen bar det av till hotellrummet. Musiken sattes på, vinet kom fram och smink låg hejvilt överallt och vi var igång...

Hanna råkade spilla lite rödvin på sin vita tröja. För att försöka få bort fläcken så tänkte hon slicka upp den så gott som möjligt, men glömde sitt röda läppstift ...



Tur är väl det att Petra hade valmöjligheter i sin väska och snart var vi good to go!
Vi tog in på en resturang och utan att visa några leg beställde vi in en kanna Sangria. Smakade något godare än den vi blandade ihop själva på hotellrummet. Sen så minglade vi med vakterna utanför pubarna vi passerade för att få fram musikstilen, och medelåldern på folket som hänger där. Efter att ha passerat ett antal 40+are så kom vi till en club. Då dansstilen inte är densamma här som i Sverige så var vi osäkra på om vi ville betala 10 dollar entre. När vakten såg att vi var påväg därifrån så kalla han tillbaka oss och sa att vi kunde gå in och checka läget utan att betala. - A W E S O M E !

High heels and red lipstick, baby, and you're good to go!

Vi körde "The swedish style" på dansgolvet och hade en allmänt lyckad utekväll! Jag checkade TYP av en punkt på min Bucket list. Dance on a bar. Jag och Hanna klättrade upp på en "bänkdisk" i axelhöjd och tog en sväng om, MED KLÄDERNA FORTFARANDE PÅ, tack och lov. Baren var inte så stor, men får jag en bättre möjlighet senare i livet så ska jag ta den men detta var FULLT OKEJ för min del....för nu! Kvällen tog slut vid tvåtiden och vi knallade då hem till hotellrummet och osminkade hoppade vi ner i sängen.


Johannas visdomsord: Om en kille skrattar såhär "HEHEHEHEHEHE" och det är det enda du kommer ihåg från honom så har inte gjort något vidare intryck.
Kräsna Johanna förklarar detta till Petra som inte ens hört det och till Hanna som inte bryr sig! GOSH!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0